Din mening om halfaciliteter

2017-09-15 13:40
Idrætsrådet vil gerne høre DIN mening om halfaciliteter. Brug 5 minutter på at udfylde spørgeskema og vær med til at gøre os klogere.
 
Viborg Kommune har netop vedtaget en ny idrætspolitik, der skal skabe flere idrætsaktive borgere. I forlængelse heraf har Viborg Kommune bl.a. afsat midler til styrkelse af kommunens halfaciliteter.
 
Idrætsrådet gennemfører i dette efterår en screening af alle faciliteter med henblik på at præsentere forskellige fremtidsscenarier for halfaciliteterne i Viborg Kommune.
 
Derfor ønsker vi at høre DIN mening. Det tager ca. 5 min. Når vi ved, hvad der betyder noget for dig, kan vi bedre fremtidssikre vore halfaciliteter. Klik her og udfyld spørgeskemaet - og send gerne opfordringen rundt til alle klubbens medlemmer.
 
Idrætsrådet afholder et åbent borgermøde for alle interesserede d. 3. oktober kl 18:30 i Multisalen på Viborg Rådhus. Her vil det også være muligt at give sin mening til kende om halfaciliteterne. Af hensyn til forplejningen vil vi meget gerne have tilmeldinger til mødet - det sker via fitdeal.dk
 
Efter borgermøder vil der være en dialogfase, hvor idrætsrådet mødes med alle halbestyrelser ved et besøg på hver halfacilitet. Halbestyrelserne modtager forinden et konkret ansøgningsskema.
 
Yderligere info: Kontakt Morten Erfurth på 8662 5533/morten@viborgidraetsraad.dk
 
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk