VM i Totalhåndbold slog alle rekorder

2018-09-14 11:44
Frivillige fra kommunens håndboldklubberne inviterede sammen med JHF, DGI, Viborg Kommune og Viborg Idrætsråd alle 4. og 5. klasser i Viborg Kommune til en dag i håndboldens tegn.
 
Leg med bolden og socialt samvær var i højsædet på denne dag, hvor der blev heppet, kastet med bolde og hygget i hallerne. 1624 elever fra 4-5 klasser i Viborg Kommune, havde muligheden for at se deres klassekammerater på en helt ny måde da VM i Totalhåndbold løb af staben.
 
Dagen startede med fælles velkomst i Stadionhallen, hvor formand for Børne og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune Per Møller Jensen bød velkommen. Herefter startede kampene i de 6 haller. Der var liv og glade dage i alle haller og masser af succesoplevelser for de unge mennesker, især dem som ikke normalt har en håndbold imellem hænderne. Totalhåndbold handler primært om at få lov til at lære de basale ting, som man bruger i håndbold, såsom at aflevere, at skyde på mål og spille sammen som et hold.
 
De 1624 elever fra 23 skoler er ny rekord og med næsten 500 elever flere end sidste år, var hallerne fyldt til bristepunktet.
 
De næsten 800 kampe i hallerne blev afviklet med stor hjælp fra 40 elever fra idrætsklasserne på Nordre Skole som stod for at tage tid, dømme kampene og sørge for at eleverne fik en god oplevelse.

Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk