TusindTak Dorte

2018-11-21 11:12
Idrætsrådet sagde d. 9. november TUSINDTAK til Dorte Ramsdal Jensen, der har valgt at gå på pension efter 32 år i idrættens tjeneste.

De rosende ord og krammere stod i kø på en dejlig (og lidt vemodig) eftermiddag, hvor der også blev vendt mange røverhistorier fra Dortes 32 år i idrættens tjeneste.

"Du har været her altid og du har ydet en fantastisk service til vore medlemsforeninger. Altid med et smil på læben og en positiv tilgang til udfordringerne," sagde formand Preben Jensen.

"Du er en rigtig holdspiller og har altid hjulpet alle os andre på sekretariatet, så Idrætsrådets produkter er blevet optimeret og deadlines overholdt," sagde sportschef Morten Erfurth.

"Du har hjulpet mange foreninger med at få styr på deres økonomi - nogle gange har udgangspunktet været en pose med bilag & 3 dage til generalforsamlingen," sagde tidligere sportschef Klaus Frejo

Afslutningsvis takkede Dorte de fremmødte for mange gode oplevelser gennem tiden, og hun lagde meget vægt på, at Idrætsrådet er en god arbejdsplads med frihed under ansvar og et bredt samarbejde. Samtidig takkede Dorte særligt tidligere sekretariatschef Svend Aage Jensen og tidligere formand Christian Thorsager, der ansatte Dorte i 1986.

TUSINDTAK DORTE - vi glæder os til at samarbejde med dig i som frivillig :)
 
 
 
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk