God svømning i Viborg Svømmehal

2018-12-11 14:35
Viborg Svømmeklub arrangerer for 4. gang i træk Danske Holdmesterskaber i Viborg Svømmehal.

I weekenden den 14. - 16. December 2018 skal der atter afholdes DHM i svømning i Viborg og Viborg svømmeklub skal sammen med klubber fra hele landet kæmpe om point og placering i divisionen.
 
Der svømmes denne gang over 3 dage med korte, men intensive afsnit formiddag og eftermiddag og der lægges ud fredag eftermiddag. Dansk Svømmeunion har ændret på konceptet og det er første gang, at der skal svømmes DHM i denne nye form og Viborg Svømmeklub er meget tilfreds med at kunne være vært for denne nye divisionsturnering.
 
Indplaceringen i divisionen sker efter de point, som svømmerne har opnået i løbet af året og det er så den aktuelle dagsform for hele holdet, der afgør, om klubben opnår medaljer eller ej. Der er tale om holdsvømning på højeste plan, idet svømmernes individuelle præstationer giver point til holdet og den samlede pointsum afgør placeringen i divisionen og om holdet sammen vinder medaljer. Hver svømmer må kun svømme 4 individuelle løb, så der er meget strategi i fordelingen af svømmerne til de enkelte heat. Stemningen er intens, pointene følges tæt over de tre dage og der er fest, spænding og god stemning mens der kæmpes i bassinet om pointene.
 
Selv om svømning er en individuel sport, er det her, hvor svømmerne kæmper sammen og viser, at svømning er en holdsport og hvor viborg svømmeklub endnu engang viser, hvilken fantastisk holdånd, der præger klubbens elitesvømmere, når de sammen viser, hvad de formår.

Kom ned i viborg svømmehal og følg vores svømmere, når de kæmper på hjemmebane. Der er fest, spænding og god svømning, der er værd at kigge på.

For mere information henvises til cheftræner Mia Duedahl på 30 27 20 88, eller næstformand Morten Andersen på 24 82 17 20.
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk