Håndboldsamarbejde i Viborg Kommune

2018-12-17 14:33
2018 blev året, hvor håndboldklubberne knyttede stærke bånd i Viborg Kommune. 13 klubber satte retning og mål, blandt andet med ansættelse af Keld Gregersen som håndboldinspirator.
 
Et stærkt samarbejde på tværs af hele kommunen har allerede skabt synlige resultater i håndbolden i Viborg Kommune. Et bredt samarbejde med Alhedens IF, Asmild FH, Bjerringbro FH, Hald Ege Ravnstrup KFUM, KKIK, LRV Skals, Mønsted/Sparkær IF, Rødkærsbro IF, Søndermarkens IK, IF Trojka, Viborg HK, Vridsted IF, Ørum IF, DHF, DGI, Viborg Komnune, Generation Handball, Viborg Elite og Viborg Idrætsråd har skabt en fælles plan, der er udformet som en 3 trins raket.
 
Siden juni har klubberne i fællesskab ansat håndboldinspirator Keld Gregersen, der har aktiveret rakettens to første trin, som handler om inspirationstræninger og træneruddannelse i samarbejdets breddeklubber, understøttelse af ad hoc holdsamarbejde (trin 1), samt etablering af fælles U15 træninger (trin 2).
 
Det tredje trin handler om fælles samarbejdsstrukturer for talenthold i årgangene U17 og U19 for at udvikle spillere og fastholde talenter - dette er aftalt til at blive drøftet i sommeren 2019.
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk