Tilmelding åben - Søndersøløbet 2019

2019-04-03 11:15
Så er tilmeldingen til årets Søndersøløb åben, - og i år med et nyt tiltag, - nemlig Søndersøløbets Firmadyst, - hvor lokale firmaer dyster om vandrepokalen, flotte præmier og ikke mindst æren, om den hurtigst gennemsnitstid rundt om søen.
 
Årets Søndersøløb finder sted tirsdag den 28. maj 2019.
 
Hele dagen vil der være aktivitet omkring Søndersø, da dagen allerede starter med børnehavebørnene kl. 9.00, hvorefter skoleløbet og skolestaffetten skydes igang. Over middag starter Psykiatriens Søndersøløb, hvorefter handicapløbet sættes igang. Kl. 17.00 er der mulighed for en gåtur rundt om Søndersø, og til sidst kulminerer hele dagen, med selve hovedløbet kl. 19.30.
 
Som et nyt tiltag i år, er Søndersøløbets Firmadyst, hvor de lokale firmaer opfordres til at dyste med hinanden omkring søen. Vinderen er det firmahold som har den bedste gennemsnitstid, men der er også præmie til det hold der bliver nr. 7 - 9 og 13. For det handler nemlig om, at have det sjovt og være med.
 
Derfor opfordres til, at mange firmaer vil bruge løbet som et firmaarrangement, hvor det også er muligt at slutte hyggeligt af, da Stoholm Slagteren kommer og griller pølser og sælger øl og vand.
 
Læs mere og tilmeld dig på www.søndersøløbet.dk
 
Husk billig tilmeldingspris inkl. t-shirt ved tilmelding senest den 5. maj!
 
 
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk