Hyldest af lokal frivillig - Den gode velkomst

2019-05-02 14:10
DGI Midtjylland sætter fokus på den gode velkomst. Vær med til at hylde lokale frivillige i Viborg Kommune, ved at indstille et lokalt hold eller en træner, som er ekstra god til at byde gæster og nye medlemmer velkommen.
 
Dette skete i Viborg mandag 29. april, da fik Mette Høj fik månedens buket og et diplom. Det skete ude på banen, mens Mette i gang med at træne U9 drenge i Nørremarkens Ungdoms og Gymnastikforening.

Mette var foreslået af fritidsvejlederne i Viborg Kommune med følgende indstilling af Chandra Larsen:

”Vi som fritidsvejleder oplever Mette Høj som utrolig engageret i forhold til at møde nye børn og deres forældre. Hun er god til at imødekomme børnene og forældrene og bruge ekstra ressourcer på, at børnene kommer godt i gang. Hver gang der kommer nye børn mødes alle børnene og trænerne på midten af banen, hvor Mette fortæller, at her er et ny fodboldspiller og så skal alle børn fortælle sit navn.

Fritidsvejlederne oplyser også, at Mette er rummelig i forhold til børn med udfordringer. Hendes holdning er at alle børn er velkommen i NUGF og her vil gerne gøre noget ekstra for at inkludere et barn.

”Vi som fritidsvejleder er i løbene dialog om, hvordan det går med de børn, vi har hjulpet i gang og Mette følger gerne op, så vi bedst muligt får fastholdt børnene”.

På vegne af DGI Midtjylland takkede inklusionskonsulent Anni Lyskjær Mette for, at hun som frivillig har stor fokus på at alle trives, føler sig velkommen på holdet og har smil på læben til træning.
 
Læs mere om Mettes Højs hyldelst her: https://www.facebook.com/dgimidtjylland/
og om "Den gode velkomst" og om hvordan du indstiller en lokal frivillig til månedens buket her: https://www.dgi.dk/foreningsledelse/min-landsdelsforening/dgi-midtjylland/artikler/blomster-til-den-gode-velkomst
 
Her ses Mette Høj med den øvrige trænerstab og deres U9 drengehold
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk