Har din forening lyst til at deltage som arrangør ved Ferieaktiviteter for skolebørn i Viborg Kommune?

2019-06-04 10:55
Lige nu har foreninger, klubber og institutioner mulighed for at byde ind med arrangementer og aktiviteter til uge 42, hvis de afholder aktiviteter for børn i alderen 0.-6. klasse i efterårsferien.
 
Børnebiblioteket, Viborg Bibliotekerne koordinerer og faciliterer Viborg Kommunes Ferieaktiviteter for børn i alderen 0.-6. klasse i uge 7 og uge 42.

Ved at tilmelde aktiviteter, får man som arrangør PR i hele kommunen og en øget opmærksomhed omkring de aktiviteter der afholdes i efterårsferien og aktivtier der generelt tilbydes i foreningen/klubben/institutionen.

Desuden kan din forening, klub eller institution søge om et tilskud på op til 2.000,- kr. til afvikling af en aktivitet. Det kan f.eks. være støtte til lokaleleje eller instruktørløn.
 
Ansøgningsfrist er den 1. september 2019

Detaljeret information om tilmelding og rammerne for aktiviteterne finder du på www.ferieaktiviteter.viborg.dk/arrangoerer

Skriv eller ring endelig, hvis du har spørgsmål, - kontaktperson på Viborg Bibliotekerne er Kirstina Kjærsgård Olesen, som kan træffes på tlf. nr. 8787 3478 eller på ferieaktiviteter@viborg.dk
 

Vi glæder os til at modtage jeres tilmelding og ser frem til samarbejdet!
 
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk