Ydelse / Projektstart

Projektstart

Viborg Idrætsråd er altid meget interesseret i at snakke med foreninger eller andre partnere, der har en projektide, som kan være med til at udvikle den lokale foreningsidræt. Det var fx den måde projekter som hestefritteren og natur lig sport opstod.
 hestefritter projektet var det en lokal rideklub, som ønskede at tilbyde ridning til idrætsligt og socialt svagere stillede børn, mens det i tilfældet med natur lig sport var samtaler med naturskolen, der udviklede sig til et projekt med naturinspireret foreningsidræt til overvægtige børn. 
 
Vi glæder os til at høre din ide, så vi kan få etrableret cykelholdet for etniske kvinder, vandbiografen for hørehæmmede, bokseholdet for stille piger eller hvad end du måtte pusle med. 
 
Ring eller mail til Lone på 86625533 eller lone@viborgidraetsraad.dk.
Viborg Idrætsråd er altid meget interesseret i at snakke med foreninger eller andre partnere, der har en projektide, som kan være med til at udvikle den lokale foreningsidræt.
Det var fx den måde projekter som hestefritteren og natur lig sport opstod. 
 
I hestefritter projektet var det en lokal rideklub, som ønskede at tilbyde ridning til idrætsligt og socialt svagere stillede børn, mens det i tilfældet med natur lig sport var samtaler med naturskolen, der udviklede sig til et projekt med naturinspireret foreningsidræt til overvægtige børn. 

Vi glæder os til at høre din ide, så vi kan få etableret cykelholdet for etniske kvinder, vandbiografen for hørehæmmede, bokseholdet for stille piger eller hvad end du måtte pusle med. 
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk