Events / Ung Sportsmester

Ung Sportsmester

3Du kan allerede nu tilmelde dig og dine idrætsudøvere til næste arrangement for de unge sportsmestre. Arrangementet finder sted i 2008. For at være kvalificeret til at deltage, skal idrætsudøveren i 2008 have præsteret én eller flere af følgende præstationer: 
 
Vinder af jysk mesterskab for hold el. individuelt i en DIF anerkendt idrætsgren. (Mesterskabet er vundet i den bedst tænkelige jyske række)
Undtaget til deltagelse på jysk hold i en DIF anerkendt idrætsgren.
Andre idrætspræstationer som efter Viborg Idrætsråds vurdering kan ligestilles med pkt. 1-2
Unge sportsmestrene er fra 0-18 år. De er som udgangspunkt medlem af en forening i Viborg Kommune, da præstationen blev gennemført. Deres bopæl er imidlertid ikke afgørende.
 
Sportsmestrearrangementet følger kalenderåret. Deltagere i sportsmesterarrangementet i 2008 har således udført en af de ovenstående bedrifter i kalenderåret 2007.
 
Hvis du er i tvivl så kontakt administrationen på 8662 5533.
Du kan downloade et ansøgningsskema her.
Du kan  tilmelde dig og dine idrætsudøvere til næste arrangement for de unge sportsmestre. 
 
Ung sportsmester foregår d. 9. april 2019 kl. 18 på Viborg Teater.

Krav
For at være kvalificeret til at deltage, skal idrætsudøveren i året forinden have præsteret én eller flere af følgende præstationer
  • Vinder af jysk mesterskab for hold el. individuelt i en DIF anerkendt idrætsgren. (Mesterskabet er vundet i den bedst tænkelige jyske række).
  • Udtaget til deltagelse på jysk hold i en DIF anerkendt idrætsgren.
  • Andre idrætspræstationer som efter Viborg Idrætsråds vurdering kan ligestilles med pkt. 1-2 eller helt særlige præstationer inden for den enkelte idrætsgren.
Unge sportsmestre er fra 0-18 år. De er som udgangspunkt medlem af en forening i Viborg Kommune, da præstationen blev gennemført. Deres bopæl er imidlertid ikke afgørende. Sportsmestrearrangementet følger kalenderåret.
 
Kontakt
Hvis du er i tvivl så kontakt Lone simonsen på tlf. 50800068 eller lone@viborgidraetsraad.dk.
 
Ansøgningsskema
Du skal indstille udøvere via dette link:
 
https://viborgelite.dk/ung-sportsmester.html
 
 
 
 
Viborg Idrætsråd | Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg  | Tlf.: 86625533 | adm@viborgidraetsraad.dk