110 elever fra Møllehøjskolen spillede tennis og lavede o-løb i skoletiden

Tapdrup Udeliv Tennis (TUT) kontaktede Møllehøjskolen i Brunshaab for et halvt år siden med henblik på afvikling af tennisaktiviteter for de forskellige årgange, og efter sommerferien kom svaret fra skolens idrætslærer; “Tak, det vil vi gerne prøve kræfter med i forbindelse med tre dages UDELIV i uge 40, vi kommer 110 elever”

Gode råd var dyre, da det nystartede udeliv (TUT) under Borgerforeningen i Tapdrup kun har én udendørs tennisbane, så der blev tænkt “ud af boksen”. Formand, Birgit Rasmussen udtaler; “Vi kontaktede den store og meget engagerede Viborg Orienteringsklub omkring et samarbejde i forhold til de mange børn, og nåede frem til, at de to foreninger sammen med skolen tilrettelagde tre udelivsdage for 4., 5. og 6. årgang indeholdende henholdsvis orienteringsløb i Børneskoven ved Brunshaab og tennis i Tapdrup”…
Septembervejret viste sig fra sin gode side i sidste uge, og børnene blev udfordret såvel i skoven som på tennisbanen af de frivillige fra begge foreninger.

Har din forening overvejet at invitere den lokale skole på besøg? Husk at I kan søge KLCs foreningspulje, som bl.a. uddeler midler til aflønning af frivillige og køb af materialer. Læs mere her.