8. klasse trænede 0. klasse til PULSÅREt

8. udskolingselever fra Møldrup Skole trænede 50 elever fra 0. klasserne fra Møldrup Skole, Brattingsborgskolen og Bjerregrav Friskole. Det blev en dag fyldt med fodboldglæde hos BMK på banerne i Møldrup.

PULSÅREt sigter mod at introducere unge til glæden ved sporten og det at være en del af et fællesskab. Sammen med foråret kom fodbolden i dag på græs i PULSÅREt – og sæsonen fik en rigtig god start. Forud for dagens begivenhed fik en gruppe af engagerede udskolingselever fra 8. klasse mulighed for at lære om træningsmetoder og formidling af øvelser til mindre børn. Under kyndig vejledning af Klaus Geertsen fra Dansk Boldspil-Union blev de uddannet til at afholde træningssamling med de yngre elever. Det gav en sjov dag og en lærerig fodboldtræning for alle.

De ældre elevers engagement og entusiasme gjorde dagen minderig for både 0. klasse elever og de frivillige hjælpere fra ungdomsfodboldsamarbejdet BMK (Bjerregrav Møldrup Klejtrup). Alle deltagere gik fra træningen med et smil og en begrundet tro på, at 0. klasserne kommer igen til den almindelige klubtræning.

19 foreninger tilbyder i de kommende 2 uger fodbold i PULSÅREt. I alt deltager 770 elever fra 40 0. klasser. Også på Nordre Skole vil det være elever fra udskolingen, der sammen med frivillige fra NUGF afholder træningen. Dermed øver udskolingseleverne sig samtidig i at være frivillige i en forening.