Bliv arrangør ved Viborg Kommunes Ferieaktiviteter for børn

Du og din forening inviteres hermed til at deltage som arrangør ved Viborg Kommunes Ferieaktiviteter for børn i efterårsferien 2022.

Sekretariatet for Ferieaktiviteter for skolebørn i Viborg Kommune koordinerer og faciliterer aktiviteter i uge 7 og uge 42. Lige nu har foreninger, klubber og institutioner mulighed for at byde ind med arrangementer og aktiviteter til efterårsferien 2022, hvis de afholder aktiviteter for børn i alderen 0.-6. klasse. Ved at tilmelde jeres aktiviteter, får I som arrangør således PR i hele kommunen og en øget opmærksomhed omkring de aktiviteter, der generelt tilbydes i jeres forening/klub/institution.

Desuden kan foreninger og klubber søge om et tilskud på op til 2.500,- kr. til afvikling af en aktivitet. Det kan f.eks. være støtte til lokaleleje, forplejning eller instruktørløn. Læs mere om rammerne på vores hjemmeside. Udgifter skal dokumenteres.

Ansøgningsfrist er den 30. august 2022. Herefter bliver midlerne fordelt og I vil får besked om der kan gives tilskud til jeres aktivitet.

Alle kommunens familier med elever i 0.-6. klasse får information om Ferieaktiviteter gennem Aula. Aktiviteterne annonceres også på kommunens digitale kulturkalender Det sker – Viborg Kommune og vises som samlet program på Ferieaktiviteters nye hjemmeside: Ferieaktiviteter.viborg.dk

Sådan gør du:

Information om tilmelding og rammerne for aktiviteterne finder I på hjemmesiden: Ferieaktiviteter – For arrangører

Tilmelding foregår elektronisk via hjemmesiden, hvor I kan tilmelde én aktivitet af gangen: Ferieaktiviteter – Arrangørtilmelding

Alle som ønsker at deltage som arrangør i uge 42, skal udfylde skemaet; også selvom man har deltaget tidligere med lignende aktivitet. Husk at vedhæfte et foto (du kan ikke komme videre i tilmeldingsformularen uden af vedhæfte en billedfil) og udfylde alle felter omhyggeligt med aktivitetens titel og beskrivelse, da foto og teksten anvendes direkte i PR-materiale.

Du vil modtage en mail, som bekræfter, at dit skema er korrekt afsendt. Vær opmærksom på, at denne mail kan ende i dit spam-filter.