Den Vildeste Idrætssommer for alle

Fond støtter Den Vildeste Idrætssommer for at sikre at alle børn og unge kan være aktive. Værdikuponer udleveres til børn og unge med behov ved henvendelse til Viborg Idrætsråd.

En unavngiven fond støtter Den Vildeste Idrætssommer med kr. 15.000, som bruges til værdikuponer. Målet er at sikre, at alle børn og unge kan blive en del af Den Vildeste Idrætssommer, der indeholder tilbud til børn, unge og voksne gennem hele sommeren.

De mange mennesker, der i år holder sommerferie hjemme i Viborg Kommune, kan sommeren igennem prøve en masse spændende aktiviteter i kommunens idrætsforeninger. Det er uden bindinger og medlemskab, da aktiviteterne udbydes på fitdeal.dk som pay & play.

”Vi har fået en henvendelsen fra en unavngiven fond. Fonden er imponeret over foreningernes velvillighed til at skabe Den Vildeste Idrætssommer. Fonden vil gerne sikre, at alle børn og unge kan være med – uanset forældrenes økonomiske situation,” fortæller Sportschef i Viborg Idrætsråd Morten Erfurth.

Med fonden i ryggen uddeler Viborg Idrætsråd nu en mængde værdikuponer på 50 kr. ved henvendelse til idrætsrådets sekretariat eller ved kontakt via Fit Deal på facebook.

”Vi er stolte af fondens opmærksomhed og støtte, og vi glæder os til sammen med vores foreninger at tage imod alle borgere. Store og små, samt uøvede og øvede. Alle kan få en sjov og aktiv sommer med masser af forskellige idrætsaktiviteter,” fortæller Sportschefen og henviser til, at der hele tiden kommer nye tilbud på Fitdeal.dk.

Du kan allerede nu finde stand up paddle, svæveflyvning, bueskydning, orienteringsløb, faldskærmsudspring, mountainbike, tai chi, tennis, golf, disc-golf og meget andet. Alle tilbuddene findes på fitdeal.dk, og det er også her, du tilmelder dig de enkelte aktiviteter. Nogle tilbud er gratis, andre koster et beløb, men det er ingen krav om indmelding i en forening. Den Vildeste Idrætssommer løber hen over hele sommeren.