DIF & DGIs corona-hjælpepulje åbner

Puljen er åben for ansøgninger fra den 1. maj til den 15. maj. Idrætsforeninger kan ansøge puljen. Det gælder også foreninger, som ikke er medlem af DGI eller DIF.

Et bredt udsnit af folketingets partier besluttede den 7. april at yde et ekstraordinært tilskud på 50 mio. kr. til lokale idræts- og spejderforeninger og fortrinsvis til de foreninger, der er hårdest ramt af eksempelvis medlemstilbagegang og aflyste mindre arrangementer med under 350 deltagere.

Midlerne fordeles forholdsmæssigt i de tre lokalforeningspuljer, der allerede eksisterer på idræts- og spejderområdet. DIF og DGI modtager i alt 44 millioner kroner, som administreres i fællesskab. Firmaidrætten modtager 3,5 millioner til uddeling blandt sine foreninger, mens DUF modtager 2,5 millioner øremærket til spejderne.

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I søger fra puljen og til hvad, samt om I opnår støtten. Det er ikke noget, I er forpligtet til, men vi vil gerne danne os så dækkende et billede som muligt af, hvordan problemstillingerne er blandt foreningerne i vores kommune. Så tak på forhånd, hvis I vil dele til Morten Konradsen, der også kan kontaktes ved eventuelle spørgsmål.

Læs retningslinjer for DIF og DGIs corona-hjælpepulje og ansøg her.