Fundraising of finansiering af projekter for foreninger

Viborg Kommune og Idrætsrådet sætter i efteråret fokus på, hvordan din forening kan lykkes med at skaffe kapital til kommende projekter.

I løbet af to aftner får du mulighed for at få inspiration til arbejdet med fundraising og finansiering af projekter. Således;

  • Inviterer Viborg Kommune, i samarbejde med fonde.dk og Fundraiseren, til inspirationskursus med fokus på, hvordan og hvor du kan søge penge til et projekt i dit lokalområde.
  • Inviterer Viborg Idrætsråd, i samarbejde med Bruunshåb/Tapdrup IF, til fyraftensmøde med fokus på sponsorer, at få lokalbefolkningens opbakning og ansøgninger til puljer og fonde.

Inspirationskursus hos Viborg Kommune
Sted: Multisalen, Viborg Rådhus
Hvornår: Tirsdag d. 6. september kl. 17.30-20.15

Til kurset deltager:

  • Rasmus Munch fra konsulentfirmaet Fundraiseren, som har 12 års erfaring med fundraising, og han giver en introduktion til fundraising og fonde.dk
  • Borgerguide Susanne Bendtsen fortæller om de kommunale puljer, I som forening har mulighed for at søge
  • Afdelingsdirektør Thomas Bonde fra Spar Nord i Viborg fortæller om Spar Nord Fonden, og hvordan de vurderer ansøgningerne, som de modtager

Kurset er målrettet lokale foreninger.

Det kræver ikke forudgående kendskab til fundraising.

Læs mere og tilmeld senest 31. august 2022 her.

Fyraftensmøde hos Viborg Idrætsråd
Sted: Viborg Idrætsråd, Skottenborg 12-14
Hvornår: I oktober. Mødet fastsættes i september. Hold øje med hjemmeside, nyhedsbrev eller på Facebook.

Måske deltog du på Idrætsrådets repræsentantskabsmøde og hørte Thomas Kristensen passioneret fortælle om, hvordan BT på fornem vis lykkedes med at etablere fire padel-baner? Nu får han mere end fem minutter og du får mulighed for at få inspiration til arbejdet med sponsorer, at få lokalbefolkningens opbakning og ansøgninger til puljer og fonde.

Thomas var nomineret til Årets Idrætsleder 2021 – bl.a. på baggrund af sit store engagement i BTs padel-projekt.

Alle interesserede idrætsforeninger i Viborg Kommune er velkomne til mødet. Det kræver altså ikke, at man allerede har et projekt i tankerne.

Idrætsrådet anbefaler interesserede idrætsforeninger at deltage begge aftner, da indholdet vil være forskelligt og supplere hinanden.