Hjælp Den Vildeste Idrætssommer på vej

Vi har gang i Den Vildeste Idrætssommer i hele Viborg Kommune – og vi vil bede om din hjælp til at sprede budskabet.

Den Vildeste Idrætssommer handler om at tilbyde alle borgere oplevelser med idrætten i en sommer, hvor mange ikke kan rejse ud. Din forenings medlemmer og deres familier og venner er altså en del af målgruppen, som vi gerne vil hjælpe til at have en aktiv og sjov sommer – og med lidt held, så giver det samlet set flere medlemmer i idrætten i Viborg Kommune.

Den Vildeste Idrætssommer bliver markedsført på mange forskellige platforme. Vi håber, at I som forening vil dele Den Vildeste Idrætssommer med ALLE jeres medlemmer (og dermed deres familier). I kan for eksempel dele det i jeres egne nyhedsmail eller via de sociale medier.

Vi har gjort det nemt for jer og lavet et udkast til et opslag på sociale medier (der også kan bruges i en mail til medlemmerne), og indsat et ”Vild Idrætssommer” foto, som I er velkommen til at bruge.

Forslag til opslag på sociale medier:

Den Vildeste Idrætssommer i Viborg Kommune er i fuld gang – vil du med ?
Prøv de fedeste idrætsaktiviteter som f.eks. paddle board, Tai Chi, golf, faldskærmsudspring og meget mere.
Denne sommer kan du prøve alverdens aktiviteter med familie og venner eller på egen hånd. Book tid hos en af Viborg Kommunes idrætsforeninger på Fitdeal.dk
#sammenomviborgegnen
+nedenstående billede

Som forening må I også MEGET gerne følge vores 2 Facebook sider Viborg Idrætsråd & Fit Deal og dele/like de opslag vi i den kommende tid ligger op på siderne vedr. Den Vildeste Idrætssommer.

Der er over 30 foreninger fra Viborg Kommune der har tilmeldt aktiviteter til og med august, – det gør, at idrætten i fællesskab har skabt et spændende og alsidigt program for alle aldersgrupper, som ligger klar på Fitdeal.dk.

Hvis I som forening har lyst at være med eller ønsker at vide mere, er I velkommen til at kontakte sekretariatet i Viborg Idrætsråd på tlf. 86625533, for nærmere information. Der er afsat en pulje penge, til at dække foreningernes omkostninger i forbindelse med sommeraktiviteterne.

Vi ønsker jer alle en god idrætssommer, og takker på forhånd for jeres hjælp.

Aktive sommerhilsener
Viborg Idrætsråd