I gang igen – har I alle med på holdet?

Foråret er kommet, – og der er gang i udendørs aktiviteter i foreningen igen!
Men er alle jeres medlemmer dukket op igen, eller er der nogle der skal have et prik på skulderen fra en holdkammerat eller et opkald fra træneren?

Så er vi heldigvis i gang igen med udendørs aktiviteter, efter en længere Corona nedlukning, som jo desværre har medført, at vi ikke har kunnet dyrke idrætsaktivitet eller fællesskabet i foreningen igennem en periode.

Men det kan vi heldigvis nu, – og derfor skal vi have alle vores medlemmer i gang igen, hvad enten det er børn, unge, voksne eller seniorer der går til udendørs idrætsaktiviteter i foreningen.

Det er derfor vigtigt, at alle i frivillige trænere i foreningen er opmærksom på, om alle medlemmer er tilbage på ”holdet”, – eller om der er nogle der skal prikkes til, enten af en af de andre holdkammerater, eller om det kræver et opkald fra træneren.

Heldigvis har mange af medlemmerne savnet idrætsaktiviteter og foreningslivet, og har derfor stået klar, og er allerede tilbage på ”holdet” igen. Men for andre medlemmer kan det være svære at komme i gang igen efter nedlukningen. Derfor er det vigtigt, at foreningen, de frivillige og holdkammeraterne hjælpes ad, med at samle alle op, så ”holdet” og fællesskabet igen kan blive fuldtalligt.

Spred derfor budskabet ud i foreningen til alle jeres frivillige om, at det er vigtigt at følge op på alle medlemmer som mangler, – så de ved, at de er savnet, og vi får dem tilbage igen på ”holdet” og i foreningsfællesskabet!

DEL de Facebook annoncer, som Viborg Idrætsråd bringer i løbet af de næste par uger, ud på alle jeres digitale sider og grupper, til alle jeres frivillige og ”holdkammeraterne”.

Derudover kan I altid kontakte fritidsvejlederne, hvis I som forening/frivillige har brug for støtte og vejledning i forhold til nogle børn, som I mangler på holdet:
Fritidsvejleder Martin Malthesen Elgaard: Mame@viborg.dk Mobil:41933412
Fritidsvejleder Chandra Anna Larsen: cl1@viborg.dk Mobil: 41933411


Spred budskabet ud til alle jeres frivillige og medlemmer, ved at dele Viborg Idrætsråds
Facebook annoncer ud på alle foreningens sociale platforme, grupper og sider.