Idræts- og Fritidspolitisk vælgermøde

”Mød op. Det er vigtigt for idrætten. Politikerne skal mærke idrættens puls, så idrætten får plads i valgkampen og de politiske forhandlinger. Det er NU, vi skal stå sammen. De næste 4 års retning bliver afgjort ved kommunalvalget.” Så kort og præcis er opfordringen fra formand Preben Jensen.

Sæt allerede nu et stort kryds i din kalender d. 26. oktober kl. 18:30 – 21. Her inviterer Viborg Idrætsråd til vælgermøde med temaet idræt og fritid.

DU har muligheden for at lytte til partiernes visioner for idrætten i vores kommune. DU kan også spørge ind til visionerne og stille spørgsmål omkring det, der lige fylder for dig – alle er velkomne til en aften, hvor det idrætspolitiske og dialogen er i centrum.

Aftenen indeholder både paneldebat, samt mulighed for at individuelle samtaler med kandidater for en flot række af opstillede partier.

Idræts- og fritidspolitisk vælgermøde foregår hos Viborg Gymnastik Forening, Sct. Laurentiivej 22A – 8800 Viborg. Af hensyn til det praktiske vil vi rigtigt gerne have tilmeldinger – det sker via fitdeal.dk.

Vi glæder os til at se dig til en fremragende aften med idrætten som omdrejningspunkt!