Idrættens Hædersbevisninger

Foreninger kan stadig indstille kandidater skriftligt – frem til d. 20. marts.

TAK for mange gode snakke og flotte indstillinger af kandidater til Idrættens Hædersbevisninger tidligere på ugen under bestyrelsens ringetime.

Vi ved, at der er endnu flere fantastiske kandidater derude og vi GLÆDER os til at læse de hjertevarme fortællinger – både om foreninger og om ildsjæle, som gør en uundværlig forskel for idrættens fællesskaber. Foreninger er også meget velkomne til at indstille tidligere nominerede og indstillede til hædersbevisningerne.

SÅ overvej hvem, der er den gode kandidat i DIN forening eller er det er selve foreningen, der er kandidat?
Find de 3 bedste argumenter frem, da der er begrænsninger på antallet af ord.


Her ses sidste års prismodtagere sammen med formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mads Panny, og bestyrelsesformand i Idrætsrådet, Preben Jensen.

Viborg Idrætsråd hædrer hvert år Årets Idrætsleder, Årets Unge Idrætsleder & Årets Idrætsforening i Viborg Kommune. Hædringen sker i forbindelse med repræsentantskabsmødet, og er en stærk anledning til at sætte fokus på frivilligheden og foreningslivet generelt, samt rose og anerkende en række personer og foreninger, der har ydet en helt særlig indsats.
Repræsentantskabsmødet afholdes onsdag d. 10. maj i BDO Lounge ved Viborg Stadion – invitation sendes senere direkte til formanden pr. post ligesom information vil være tilgængeligt på hjemmesiden.