Inspirationsoplæg før og under rep. møde

Før og under Idrætsrådets repræsentantskabsmøde d. 7. maj kan du lade dig inspirere af flere spændende oplæg.

Før mødet kl. 17.00 – 18.15 – “Sådan styrker du frivilligheden i din forening”

Kom og mød nogle af deltagerne fra frivillighedsuddannelsen, der fortæller om nye tiltag, som har været med til at styrke frivilligheden i deres forening. Mød blandt andet:

  • Ungerådet, Viborg Internationale Forening: Få flere unge frivillige i foreningen
  • Mønsted IF: Fejring af frivilligheden
  • Viborg HK: Positiv kommunikation og effektiv planlægning
  • Skyttekreds Bjerringbro: unge og deres forældre som nye frivillige i klubben

Det er gratis at deltage – Særskilt tilmelding påkrævet her.

Under mødet
Vi glæder os til at præsentere følgende fire speedindlæg af ca. tre minutters varighed.

Nr. 1: Jørgen Kaack og Jørn Fryd
Mød Jørgen Kaack fra Cykel Motion Viborg og Jørn Fryd fra HALD EGE MTB og Cycling. Sammen vil de fortælle om opstarten af det nye cykelnetværk i Viborg Kommune – samt hvordan en samarbejdsaftale sikrer medlemmerne adgang til deltagelse i træning hos de respektive klubber og dermed et træningstilbud stort set alle ugens syv dage.

Nr. 2: Jonas Jordalen
Mød Jonas Jordalen fra Alhedens IF.
I sit speedindlæg kommer han ind på, hvordan foreningen fik rekrutteret 10 nye frivillige – ved hjælp af frivillighedskampagnens hvervekit til forårsmessen i Frederiks.

Nr. 3: Julie Boendorf Johansen
Mød Julie Boendorf Johansen – en ambitiøs ung pige, der er Viborg Elite atlet, beboer på COLLEGE Viborg, ungdomslandsholdsspiller og elev på Viborg Katedralskole.

I sit speedindlæg kommer Julie bl.a. ind på det, at flytte til Viborg som et ungt menneske og træde ind i en hver dag hvor idræt, uddannelse og ungdomsliv skal hænge sammen, når man er langt hjemmefra.

Nr. 4: Martin M. Elgaard
Martin er fritidsvejleder i Viborg Kommune og kommer i sit speedindlæg bl.a. ind på, hvordan fritidsvejlerne spiller en ny rolle i PULSÅREt og hjælper foreningsuvante børn i gang med et aktivt fritidsliv i samarbejde med foreninger og skoler.

OBS! Alle formænd har modtaget personlig invitation til aftenen – koordinér foreningens tilmelding med denne. Tilmeld her.

Vel mødt!