Kampagnen ruller videre

Vis at du fortsat betaler kontingent og bakker op om din lokale idrætsforening med Idrætsrådets ramme til profilbilleder på Facebook.

Vi håber, at I vil lege med på næste del af vores kampagne for kontingentbetaling og være med til at aktivere en ramme til profilbilleder på facebook. Vi vil gerne give medlemmerne (og jer) mulighed for at vise deres fortsatte opbakning til den lokale idrætsforening. Find seneste opslag på Idrætsrådets Facebookside og klik “prøv det” – ja, det tager kun 2 sek.

Indtil videre har kampagnen f.eks. bestået af læserbreve fra Idrætsrådets formand Preben Jensen og bestyrelsesmedlem Rikke Agerholm, Viborg Svømmeklubs formand Lisbeth Liboriussen, samt forældre Mie Østergaard i Viborg Stifts Folkeblad. Dertil har vi givet foreninger mulighed for at få udarbejdet en personlig “annonce” til brug på sociale medier – læs mere her, I kan stadig nå det! Derudover er der artikler på vej i stort set alle lokale ugeaviser i denne uge.

Vi har i høj grad brug for jeres hjælp til at dele hele eller dele af vores aktuelle kampagne på facebook, hvor vi opfordrer kommunens borgere til at betale kontingent.

Find Viborg Idrætsråds facebook side her, hvor du er velkommen til at dele opslag både som forening og privatperson samt trykke “prøv det” i vort seneste opslag med profilbillede-rammen.