Nominerede til Idrættens Hædersbevisninger

De nominerede til Idrættens Hædersbevisninger i Viborg Kommune er fundet. På Viborg Idrætsråds repræsentantskabsmøde d. 3. maj hædres de nominerede.

Viborg Idrætsråd har udvalgt de nominerede til Idrættens Hædersbevisninger i Viborg Kommune på baggrund af en bred vifte af indstillede kandidater fra idrætten i Viborg Kommune. Prismodtageren i hver kategori findes ved repræsentantskabsmødet d. 3. maj. De nominerede fremsat i tilfældig rækkefølge er:

Årets Idrætsleder
1. Per Langvad, Viborg Flugtskytteklub
2. Morten Frost Madsen, Viborg F.F.
3. Peter Sloth, Skals Gymnastik Forening
4. Søren Ludvigsen, Team Nørreå
5. Klaus Aakær Olesen, Frederiks AIF

Årets Unge Idrætsleder
1. Lærke Hust, Rødkærsbro Idrætsforening – håndbold
2. Zacharias Vorre, Tapdrup Udeliv Tennis

Årets Idrætsforening
1. Viborg Motor Klub
2. Vasehus Rideklub
3. Viborg Rideklub

STORT tillykke til alle de nominerede.

Op til prisuddelingen kan du i Viborg Stifts Folkeblad læse portrætter af de nominerede, ligesom du også kan deltage i afstemningen om, hvilken kandidat der skal modtage “Folkebladets Skulderklap” som er en selvstændig pris, folkebladet hver år uddeler til en af de kandidater, der er indstillet til idrætsrådets hædersbevisninger.

Læs mere i Viborg Stifts Folkeblad.

Yderligere info kontakt
Sportschef Morten Erfurth, 4088 9396 / 8662 5533

Tilmelding foregår her.


På billedet ses sidste års vindere sammen med formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mads Panny og bestyrelsesformand i Idrætsrådet, Preben Jensen: Årets Idrætsleder, Rasmus Veng – Årets Unge Idrætsleder, Sascha Donkild – Årets Idrætsforening, Tapdrup Udeliv Tennis og Folkebladets Skulderklap, Hans Eriksen.