Nu bliver det både nemmere og sjovere at være frivillig

“Frivillig – du gør en forskel” er en flerårig indsats, der skal hylde og styrke arbejdet med frivillighed i Viborg Kommune. Bag indsatsen står Kultur- og Fritidsudvalget, Fritidsrådet, Viborg Idrætsråd, DGI Midtjylland og De Frivilliges Hus.

Indsatsen er opdelt i følgende 3 spor:

    1. Skabe synlighed og hylde de frivillige

    2. Gør det lettere at være frivillig

    3. Hjælpe med rekruttering/tiltrækning af nye frivillige

Vi er i fuld gang med arbejdet. Populært sagt så ligger vi skinnerne, mens toget kører. Det betyder, at du allerede har fået nogle tilbud, mens andre indsatser stadig er under planlægning.

Få besøg – og vær med i konkurrencen om flotte præmier
I fortjener anerkendelse og et stort skulderklap for jeres frivillighed. Det vil vi gerne give jer. Har I et større arrangement, en generalforsamling eller noget helt tredje, så kommer vi forbi med en goodie-bag og skrabelodder til foreningens frivillige, hvor I har mulighed for at vinde flotte præmier. Send en mail til Pia Arendt for at få besøg.

Vær med i Facebook-gruppen
I Facebook-gruppen Frivillig – du gør en forskel kan du møde en masse andre ildsjæle, der er frivillige med hjertet. Her kan du få god inspiration til jeres forening, og dele dine positive tanker, gode ideer og nyttige viden med os andre.

Tilmeld jer events, workshops og inspirationsmøder
Verden er fuld af muligheder og ildsjæle med gode ideer. Det vil vi gerne dele med dig og din forening. Interesseret? Se eventkalenderen, der opdateres løbende, nederst på siden her.

Sig hej til vores nye frivilligheds-logo
Som frivillig i Viborg Kommune vil du fremover møde vores nye frivilligheds-logo.

Logoet visualiserer vores særlige Frivillighedskampagne i Viborg Kommune. Logoet vil være med i de indsatser, som kampagnen igangsætter for at understøtte, styrke og bidrage til at videreudvikle frivilligheden i Viborg Kommune.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Synes du også at Viborg Kommune skal være det bedste sted at være frivillig? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og glæd dig til en masse gratis inspiration og aktiviteter.