Nye praktikanter i Idrætsrådet

I Viborg Idrætsråd har vi i starten af august kunne byde velkommen til vores nye praktikanter, Mette Tange Carstens og Tenna Donslund. De skal være her indtil ultimo november.

Mette er i gang med sit sidste år på idræts-kandidatuddannelsen ved Aalborg Universitet, hvor hun har stor interesse for idrætsforeninger, sundhedsfremme og talentudvikling. I hendes fritid er hun cheftræner for TeamGym og bestyrelsesmedlem i en aalborgensisk gymnastikforening. Her står hun for mange forskellige opgaver, lige fra rekruttering af nye trænere til at planlægge og afholde forskellige arrangementer såsom camps og opvisninger. Hun er glad for at dyrke en del forskellige idrætsgrene i sin fritid; løb, padel tennis, zumba, yoga, styrketræning m.fl.
Mette er født og opvokset i Viborg og kender derfor rigtig godt til idrætslivet i byen. Mette har været på idrætshøjskole i Brønderslev, hvorefter hun flyttede til Aalborg og bor i dag sammen med sin kæreste, som også er viborgenser.

Tenna er i gang med sin kandidat i idrætsvidenskab ved Aarhus Universitet. Hun er ved siden af sit studie aktiv i Aarhus Beachvolley Club, Aarhus Studenternes Volleyball og Aarhus Universitetssport, hvor hun i de to sidstnævnte har siddet/sidder i bestyrelsen. Hun har stået for forskellige større og mindre events indenfor volleyball samt været ansvarlig for bredde og motionsafdelingen i klubben. Hun er i øvrigt også en rimelig habil volleyballspiller selv.
Tenna har tidligere arbejdet som efterskolelærer på Idrætsefterskolen i Ikast og været undervisningsassistent på idrætsuddannelsen ved Aarhus Universitet.
Privat bor Tenna sammen med sin kæreste på Trøjborg i Aarhus, men hun er født og opvokset i Ikast.

Tenna og Mette kommer til at arbejde med PULSÅREt med fokus på hhv. skydning og e-sport samt gymnastik, sundhedsforløbene Rigtige Mænd/Qvinder. Derudover skal de hjælpe med de større events som Idrætsrådet arrangerer; såsom Kvindelandsholdskampe i fodbold og Søndersøløbet.


Vi håber, at I vil tage godt i mod Mette & Tenna, som I helt sikkert kommer til at møde til flere af vores arrangementer.