Projekt Foreningklar – er nu klar!

Viborg Idrætsråd, Viborg Kommune og DGI Midtjylland er gået sammen om en ny indsats, som hedder “Foreningsklar – motion og lokale fællesskaber”.

18 foreninger er nu blevet rekrutteret til projektet, og de første samtaler med henviste borgere er afholdt, og de første 5 match imellem borger og forening er skabt.
Vi glæder os til at endnu flere borgere snart blive henvist ud i de 18 rekrutterede foreninger, som er geografisk fordelt over hele Viborg Kommune.

Hvis I ønsker at vide mere om projektet, eller blive skrevet op på venteliste til projektet, er I velkomne til at kontakte Pia Viller Arendt på mail.

Formålet med indsatsen, er at få motiverede borgere opkvalificeret til at komme med i foreningsfællesskabet, og via motion og fællesskab i en forening, få forbedret deres fysiske, mentale og sociale sundhed.
Borgerne har typisk ikke tidligere prøvet at være en del af et foreningsfællesskab. Målgruppen er f.eks. personer, som har været igennem et ressourceforløb, dvs. borgere som har været ramt af længerevarende sygdom, eller har været ude af arbejdsmarkedet i en længere eller kortere periode.