Skal din forening med på holdet til PULSÅREt: Sportspraktikdagen?

Til Sportspraktikdagen får jeres forening mulighed for at rekruttere medlemmer på en dag, der summer af bevægelse, fællesskab og gode oplevelser. Ca. 1000 elever fra alle kommunens skoler på 5. klassetrin ser frem til at blive inspireret til et aktivt fritidsliv.

Sportspraktikdagen sætter fokus på de mange forskellige idrætsaktiviteter i kommunens idrætsforeninger og skal fungere som øjenåbner i forhold til et aktivt fritidsliv for eleverne og som inspiration for idrætslærerne til idrætsundervisningen i folkeskolen.

Som noget nyt forsøger vi at bygge en endnu stærkere bro mellem de besøgende elever på dagen og foreningen. Derfor får I tilbudt, at vi printer jeres informationer på et gavekort/visitkort, som I kan uddele ifm. besøgets afslutning. Kortene får I uddelt i løbet af første modul, hvor vi også kommer forbi med kaffe og frugt. Du kan se et eksempel på kortene herunder. Det betyder også, at vi indsamler nogle data på jer som deltagende forening. Derfor foregår jeres tilmelding til dagen på dette link senest søndag d. 26. februar.

Alle elever møder desuden velforberedte op – de skal nemlig, som led i en obligatorisk konkurrence, undersøge forskellige forhold omkring de foreninger, som skal undervise dem på dagen. Vores mål med konkurrencen er at vække elevernes interesse for de deltagende foreninger.

Sportspraktikdagen finder sted torsdag d. 11. maj 2023, kl. 09.00-13.45 og foregår i hallerne ved Viborg Stadion og det omkringliggende udendørsareal. Nedenfor ses tidsplanen.

Jeres opgave bliver at være klar til at modtage og instruere elever i modul 1, 2, 3 & 4. I vil få tildelt en eller flere klasser i hvert modul. I skal altså være på fra kl. 08.30 (afhængig af hvor lang tid I skal bruge på at sætte op) – kl. 13.45. Alle deltagende foreninger får et honorer pr. frivillig, som foreningen evt. kan udbetales som skattefri godtgørelse.

Kontakt Morten Konradsen på mail eller tlf. 2970 2292 for yderligere info.

Vi ser frem til en dag med bevægelse, fællesskab og gode oplevelser i fokus.