Søndersøløbet 2021

Forberedelserne til årets Søndersøløb er i fuld gang og tilmeldingen er nu åben for løbere i alle aldre. Med udfasningen af de gældende corona-restriktioner kan deltagere se frem til det fællesskab som kendetegner hele Viborgs løbefest.

Søndersøløbet afvikles tirsdag d. 7. september og er i 2021 inddelt i 5 forskellige løb. Fra morgen startes ud med et børneløb for alle dagsintuitioner i Viborg, der som de eneste ikke løber rundt om søen, men løber en rute på ca. 1,5 km på det grønne område ved Søndersø.
Dernæst er det skolerne i Viborg der løber Søndersøløbet. De er inddelt i 2 forskellige løb, skolestafetten for 5.- 9. klasse og skoleløbet for 0.-4. klasse. Alle eleverne hepper på hinanden og har en fest sammen. Der er selvfølgelig en præmie til dem der er allerbedst til at heppe.

Inden det store hovedløb starter kl. 18.30 om aften, afvikles marchen, hvor der er mulighed for at gå rundt om Søndersø i samarbejde med Fodslaw Viborg.
Til hovedløbet om aftenen er der mulighed for både at stille op enkeltvis samt på et hold og igen i 2021 er der mulighed for at tilmelde sin virksomhed til FIRMADYSTEN, hvor lokale firmaer konkurrerer mod hinanden.

Vi glæder os til at byde velkommen til de sejeste løbere.

Se mere på Søndersøløbets hjemmeside.