Velfærdsalliancen mellem DBU, DBU Jylland og Viborg Kommune

Med den underskrevne velfærdsalliance vil Viborg Kommune bygge videre på succesen med flere pigespillere – og nu bliver hele børneområdet løftet.

– Første skridt bliver mandag den 29. november, hvor klubberne bliver indkaldt til et dialogmøde med fokus på indholdet af velfærdsaftalen, så vi alle er rustet til at arbejde med de allerbedste forhold for pige- og børnespillere. Vi ved, hvor vigtig sparring er i sådanne aftale, fortæller Jørgen Rasmussen, der er næstformand i Region 2’s bestyrelse og kommuneansvarlig for Viborg Kommune.

– Vi er glade for at vi sammen med DBU, DBU Jylland og Viborg Kommune fortsat kan sætte fokus på breddefodbolden. Vi har gode erfaringer fra den særlige indsats med pigefodbolden, og det ser vi perspektiver i at videreføre i en bred indsats sammen med kommunens fodboldklubber. Rekruttering og fastholdelse af medlemmer vil blive et fokuspunkt, som vi skal adressere sammen med alle klubber på mødet d. 29. november, fortæller Peder B. Pedersen, der er næstformand i Viborg Idrætsråd.

Læs mere her.