VELKOMMEN til Frans Skovholm

Frans Skovholm fra Nørremarkens UGF er ny i Idrætsrådets bestyrelse. Frans erstatter Tine Wilsøe fra Viborg Svømmeklub, der takkede af efter 8 år i bestyrelsen.

De 108 fremmødte repræsentanter fra 44 foreninger klappede taktfast, da Frans Skovholm havde præsenteret sig selv i forlængelse af Formand Preben Jensens indstilling på vegne af bestyrelsen.

Frans Skovholm kommer fra Nørremarkens UGF, hvor han er formand. Frans lagde i præsentationen af sig selv vægt på sin interesse for arbejdet med frivilligheden:

”Vore frivillige ledere er helt centrale i idrætsforeningerne. Jeg glæder mig til arbejdet i bestyrelsen, hvor jeg vil prøve at styrke frivilligheden på tværs af foreninger i Viborg Kommune. I Nørremarkens UGF har vi fx haft stor succes med at gøre arbejdet lettere for de frivillige via digitale systemer. Samtidig har vi været tydelige i vores anerkendelse af vore frivillige. Begge dele har haft positiv betydning for vores rejse frem imod at være en meget velfungerende idrætsforening.”

Nørremarkens UGF blev i 2020 hædret med titlen som Årets Fodboldklub i Region 2. Baggrunden for hædringen var blandt andet klubbens målrettede arbejde med værdisæt, strategimøder og medlemsundersøgelser, der har givet klubben en klar kurs – en kurs der blandt andet har resultere i medlemsvækst og stor medlemstilfredshed.