Viborg Elite priser 2022

Hvem skal være Året talent og Årets træner i Viborg Elite?

Hæderspriserne uddeles til sportsgalla d. 17. januar 2023 i Tinghallen og alle er velkomne til at overvære uddelingen. Alle er også velkomne til at indstille til disse hæderspriser.

Viborg Elites trænerpris uddeles til en træner, der gennem det sidste år har gjort sig særligt bemærket som talentudvikler og leveret flotte resultater.
Næstformand i Danmarks Idrætsforbund Thomas Bach vil overrække prisen til Sportsgalla og med hæderen følger en pengepræmie på kr. 10.000.
I valget af Årets Træner lægger Viborg Elite vægt på, at træneren tager ansvar for talentudvikling, får maksimalt ud af udøvernes potentiale, skaber resultater, viser et særligt potentiale eller andet med relevans.

Link til at indstille til trænerprisen: Årets træner – ViborgElite


I 2021 blev Martin Simonsen fra Team Viborg/Viborg Q valgt til denne
fornemme hæder. Hvem skal hædres i 2022?

Ligeledes kan alle indstille til Viborg Elites Talentpris, der uddeles til en lovende idrætsudøver, der har haft et sportsligt gennembrud i det forgange år.
I valget af Årets Talent lægger Viborg Elite vægt på, at talentet har potentiale til at blive en international topidrætsudøver, er hårdtarbejdende og lever som en professionel udøver, formår at have en god balance i dagligdagen (skole, sport, familie, venner), har særlige idrætslige resultater/udmærkelser (landshold, mesterskaber mm.) eller andre bemærkelsesværdige præstationer.
Direktør i Team Danmark Peter Fabrin har sagt ja til at overrække denne pris, hvor der ligeledes følger en pengepræmie på kr. 10.000 sponseret af Viborg Kultur og idrætsfond.

Link til at indstille til talentprisen: Årets talent – ViborgElite


I 2022 vandt håndboldspilleren Thilde Frandsen fra Viborg HK denne pris.

Du kan læse mere på Viborg Elite og hæderspriserne her: www.viborgelite.dk , hvor du også kan se mere om Viborgs GULD. En helt særlig pris.

Fra Viborg Elite udtaler eliteidrætskoordinator Lone Simonsen ”vi har rigtig mange dygtige udøvere og trænere i klubberne, der er en del af Viborg Elite, så det bliver spændende, hvem der vælges i år”.

I hver kategori findes 2-3 nominerede, hvorefter den endelige kandidat altså først udnævnes til sportsgalla.