Viborg Familie- og Firmaidræt modtager flot hæder

Viborg Familie- og Firmaidræt er blevet hyldet og kåret som ”Årets Forening” på Dansk Firmaidræts formandsmøde.

Som motivation for kåringen skriver Dansk Firmaidræts Forbund:

Viborg Familie- og Firmaidræt er foreningen, der altid siger ja.
Viborg Familie- og Firmaidræt er den type forening, som det altid er en fornøjelse at arbejde sammen med, og i bestyrelsen, der tæller en stor og aktiv flok, er der altid opbakning til at afprøve forskellige tiltag.

“Det var en stor overraskelse, og jeg har det fantastisk og er meget stolt på hele foreningens vegne,” siger Tage Jensen, formand i Viborg Familie- og Firmaidræt.

Foreningen sætter en ære i gode samarbejder. Et eksempel er samarbejdet med Viborg Kommune til Arbejdspladsernes Motionsuge i uge 41. Her er det en hjertesag for foreningen, at så mange som muligt får en god, sjov og aktiv oplevelse. De lægger blandt andet engagement og frivillige kræfter i Rådhusdysten.
Foreningen arbejder ihærdigt med at udbyde idrætsaktiviteter til områdets arbejdspladser i samarbejde med Liseborg Idrætscenter i ”Zonen i Viborg”. Det er ikke noget, der kommer i stand over natten, men gennem vedholdende arbejde. Og foreningen bliver ved med at tilpasse og udvikle projektet, så det passer til de lokale arbejdspladser. Senest med ”KollegaKampen”, hvor der i første omgang var 78 kolleger i gang – og flere følger de næste måneder.

Viborg Familie- og Firmaidræt er i det hele taget altid klar på at starte nye aktiviteter op og har også været aktive for at skabe rammer for padel på andres baner.

“Vores motto er, at vi altid siger ja – og som firmaidrætsforening indgår i samarbejder med alt fra kommunen til Fodslaw Viborg. I de 9 år, jeg har været formand i foreningen, er vi nået langt. Vi er stadig ikke i mål, men vi knokler videre i bestyrelsen, og vi er tæt på,” siger Tage Jensen.

I 2023 har foreningen valgt at gå aktivt med ind i Firmaidræt Open med hele to idrætter, så der skal afholdes både bowling og billard i Viborg.

Bag foreningen står kort sagt en flok skønne ildsjæle, som er positive, som arbejder ihærdigt for skabe aktive arbejdspladser, og som altid er interesserede i nye tiltag.

STORT tillykke med den flotte og velfortjente hæder.