Viborg Idrætsråd afprøvede “Den Vildeste Idrætssommer” i Viborg Golfklub

Torsdag morgen mødte 8 forventningsfulde medarbejdere fra Viborg idrætsrådet på arbejde. Ikke på kontoret, men på golfbanen. Fokus var på medarbejdermotion og socialt samvær – og test af et nyt sommerferiekoncept.

Viborg Idrætsråd har i samarbejde med Viborg Kommune og mere end 30 lokale idrætsforeninger skabt en lang række idrætstilbud i ”Den Vildeste Idrætssommer”.

Viborg Golfklub er en del af Den Vildeste Idrætssommer, og torsdag skulle Viborg Idrætsråd så selv kickstarte deres idrætssommer. Et par af medarbejderne spiller jævnligt golf, men de fleste var uøvede eller helt grønne. Og det er netop en del af tanken i ”Den vildeste Idrætssommer”. At mange af kommunens borgere skal ud og prøve både nye og gamle idrætter.

Sportschef, Morten Erfurth, beretter om en fantastisk dag: ”Det er dejligt at være sammen i andre omgivelser og med nye udfordringer – og samtidig fedt at se, at alle har hjælpsomheden og præstationslysten med fra hverdagen på kontoret. Og så er det bare smart, at man i golf hurtigt kan have sjov og konkurrere mellem øvede og nybegyndere.”

Selv om de fleste måtte sande, at golf af og til kan være en frustrerende sportsgren, gik alle derfra med et smil på læben, og Golfklubben kan godt forvente at se nogle af medarbejderne igen: ”Det var super sjovt og hyggeligt. Jeg skal helt sikkert have min mand og børn med ud og prøve i disse smukke omgivelser, ” udtaler Pia V. Arendt, der selv svang køllerne for første gang.

Find tilbud fra Viborg Golfklub og mere end 30 andre lokale idrætsforeninger i Den Vildeste Idrætssommer på www.fitdeal.dk. Tilbuddene kan f.eks. benyttes sammen med familie, venner, kollegaer eller på egen hånd.