Vil I være med til noget sjovt i uge 41?

Har I et voksenhold, – hvor der er plads til flere?
Så deltag i vores målrettede foreningsindsats; ”Kom med mig til idræt”, – her skal de nuværende medlemmer på holdet invitere en ven med til træningen i uge 41! Målgruppen er travle forældre, som skal mindes om, hvor vigtigt det er at prioritere egen idræt og bevægelse, – og gerne i et sjovt fællesskab. Vi hjælper med en sjov gimmick, som de nye idrætsudøvere modtager, når de bliver inviteret.

Det er simpelt og let at være med i indsatsen, – hvis I har et voksenhold der vil være med – så blot kontakt Viborg Idrætsråd, enten Pia på pia@viborgidraetsraad.dk eller Maiken på maiken@viborgidraetsraad.dk

Foreningsindsatsen er en del af Danmarks Motionsuge, som er en ny bevægelsesfest i uge 41, hvor klubber, kommuner, organisationer og foreninger på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til at prøve noget nyt – helt gratis.

Der er også mulighed for, at I kan lave jeres eget ”Åbent hus” eller andet arrangement i uge 41, – læse mere om det og registrere jer evt. som arrangør på www. Danmarks Motionsuge – en ny bevægelsesfest i uge 41

Med Danmarks Motionsuge ønsker man, at alle danskere har mulighed for at opleve alle de former for bevægelse, de ikke har prøvet før, og at de mærker det fællesskab, som foreningslivet og idrætten har at byde på.

Det er DR, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt, DIF, DGI og ISCA, som står bag Danmarks Motionsuge. Det er første gang, idrættens største organisationer og DR går sammen om at udvikle en begivenhed, der skal engagere den danske befolkning i at bevæge sig mere.