Morten Madsen stopper som pigefodboldinspirator

Efter 2 år som pigefodboldinspirator stopper Morten Madsen i Idrætsrådet.

Viborg Idrætsråd har gennem 2 år arbejdet med pigefodbolden som et særligt fokusområde via blandt en pigefodboldinspirator, pigefodboldfestivaler og fælles oplevelser omkring kvindelandsholdet i fodbold. Arbejdet foregår sammen med vores fodboldklubber, og vi kan glæde os over, at fodboldklubberne i det seneste år kan notere en vækst på 15 % i pigefodboldmedlemmer i Viborg Kommune.

Pigefodboldprojektet går nu ind i sin næste fase, og i den sammenhæng takker Morten Madsen af:

”Jeg har været utroligt glad for at være en del af projektet og arbejde med pigerne og pigefodbolden. Jeg forfølger nu nye planer, der ikke matcher med de kommende indsatser i pigefodboldprojektet,” fortæller Morten Madsen og glæder sig over pigefodboldens fremgang.

Idrætsrådet kommer fortsat til at have fokus på rekruttering og fastholdelse af medlemmer i pigefodbolden, og på baggrund af udviklingsprojektets hidtidige erfaringer bygges der videre, forklarer Sportschef Morten Erfurth:

”Vi har både skabt konkrete resultater og gjort os mange gode erfaringer i løbet af de første 2 år. Nu justerer vi fokus jf. de mål, som vi har sat os sammen med klubberne, Viborg Kommune, DBU og Nordea-Fonden. Morten Madsen har været med til at skabe den gode platform, som vi nu bygger videre på, og det vil jeg gerne sige ham tusindtak for og samtidig ønske ham held og lykke med de planer, han arbejder med.

Maiken Nyberg Nielsen er fortsat projektleder på pigefodboldprojektet, hvor den næste store indsats er pigefodboldfestivalerne d. 24. – 28. august i Løvel, Mønsted, Rødkærsbro, samt på Liseborgcentret og anlægget på Kirkebækvej.

Du kan læse mere om pigefodboldprojektet her.