Rigtige kvinder

Sund og aktiv livsstil

Du kender sikkert de "rigtige mænd" fra DRs succesrige programserie, hvor en flok mænd jagter en bedre livsstil med motion og sundere kost. Dette er også formålet her.

Rigtige Kvinder er et sundhedsforløb for kvinder, som udbydes af FIT DEAL ved Viborg Idrætsråd i samarbejde med Sundhedscenter Viborg. Deltagerne gennemgår et 10-ugers forløb, hvor formålet er at inspirere til en sundere livsstil og hertil en mere aktiv hverdag.

Deltagerne betragtes som et hold og får en fælles mentor, som deltager på lige fod og har til opgave at motivere til sjov idræt med fokus på fællesskab.

Læs mere fra deltagere og mentor i denne artikel bragt i Viborg Stifts Folkeblad d. 26.09.2019.

Indhold

Under forløbet vil I prøve kræfter med forskellige aktiviteter, som afvikles i samarbejde med de lokale idrætsforeninger i området. Foruden mere bevægelse i hverdagen, så får I også inspiration til sundere hverdagsretter samt viden og værktøjer til at arbejde med ændring af vaner og opretholdelse af motivation.

Holdet er for alle kvinder i alderen 18+, som godt kunne tænke sig større kendskab til de lokale foreninger i området, blive mere aktiv samt blive en del af et fantastisk fællesskab med en masse andre seje kvinder. Der er intet krav om fysisk form og ALLE kan være med.

Se folder om forløbet her.

Skal din forening være med?

Jeres forening har også mulighed for at lege med, når holdet med rigtige kvinder tager rundt i hele kommunen for at udfordre sig selv og hinanden og få sved på panden.

Holdet har været forbi alt fra Aquaspinng - over Jumping Fitness - til pilates/saunagus og du kan kontakte Pia V. Arendt på mail, hvis Jeres forening vil byde ind med en aktivitet.