Rigtige mænd

Sund og aktiv livsstil

Rigtige Mænd er et træningshold, der ligger tæt op ad det kendte DR-program ”Rigtige Mænd”, og som afvikles i et samarbejde mellem Sundhedscenter Viborg og FIT DEAL hos Viborg Idrætsråd.

Deltagerne på træningsholdet gennemgår et 10-ugers forløb, hvor formålet er at inspirere til en sundere livsstil og herunder en mere aktiv hverdag.

Deltagerne betragtes som et hold og får en fælles mentor, som deltager på lige fod og har til opgave at motivere til sjov idræt med fokus på fællesskab.

Der er intet krav til fysisk form og ALLE kan være med.

Indhold

Under forløbet vil I prøve kræfter med forskellige aktiviteter, som afvikles i samarbejde med de lokale idrætsforeninger i området.

Foruden mere bevægelse i hverdagen vil I også få inspiration til sundere hverdagsretter samt viden og værktøjer til at styrke deres motivation for bevægelse og en sundere livsstil.

Holdet er for alle mænd i alderen 18+, som godt kunne tænke sig at kende mere til de lokale foreninger i området, blive mere aktiv samt blive en del af et fantastisk fællesskab.

Se folder omkring forløbet her.

Skal din forening være med?

Jeres forening har også mulighed for at lege med, når holdet med rigtige mænd tager rundt i hele kommunen for at udfordre sig selv og hinanden og få sved på panden.

Holdet har været forbi alt fra Tennis – over Mountainbike – til Aquaspinning og du kan kontakte Pia V. Arendt på mail, hvis Jeres forening vil byde ind med en aktivitet.