Bliv frivillig

Din vej ind i fællesskabet

DU kan også blive en del af fællesskabet som frivillig i idrættens verden. Har du særlig interesse i en speciel forening eller i et område, så find vore medlemsforeninger her. Flere af vore foreninger søger frivillige via frivilligjob.dk, så det er også en indgang til idrættens frivillige verden. Vi hjælper dig gerne på vej - i så fald kontakt sekretariatet på 8662 5533.

Hvis du ønsker at være frivillig i nogle af de mange events, der er i VIborg Kommune, kan du med fordel kigge på Viborg Volunteers.

Vil du være frivillig i et af Viborg Idrætsråds projekter, så kan du fx være med i ROS, SØNDERSØLØBET eller GENERATION HANDBALL

Læs mere om hvordan du kan udvikle dig selv, gøre en forskel for andre og få værdifuld erfaring på dit CV til ROS og Generation Handball herunder.

ROS

ROS (rund & sund) er et tilbud til overvægtige børn og deres familier i alderen 6-18 år. ROS er et partnerskab mellem Viborg Kommune, Regionshospitalet Viborg og Viborg Idrætsråd. Målet for ROS-træning er bl.a. at motivere børnene til at dyrke idræt/motion

Som frivillig hos ROS-idræt skal du:

  • Støtte og motivere børnene
  • Have mod på planlægge og undervise i forskellige idrætsgrene
  • Være ledig mellem 16.00-17.30 om mandagen

At være frivillig hos ROS-idræt er et job, som giver mening med gode referencer til CVét, desuden kan du:

  • Få en masse gode oplevelser
  • Få erfaring i at arbejde med børn
  • Få erfaring med at undervise i forskellige idrætsgrene

Har du lyst til at vide mere er du velkommen til at kontakte Morten Konradsen på tlf. 8662 5533 eller mail.

Generation Handball

Generation Handball 2019 var en kæmpe succes - og vi satser på at 2020 skal blive en endnu større succes.

I eventområdet foran Viborg Stadionhal og Viborg Stadion var der fuld gang i den fra morgen til aften med glade og begejstrede unge mennesker. Alle var de del af en fantastisk event lige midt i Viborg.

Generation Handball var aldrig blevet så stor en succes uden alle vores frivillige hjælpere, som knoklede ugen igennem. Kunne du tænke dig at blive frivillig til næste år, kan du kontakte Generation Handball Manager Jens Steffensen.